Medarbejdere

Medarbejderne er vores vigtigste ressource 

Vi vil gerne fremstå som en attraktiv og god arbejdsgiver med gode rammer for medarbejderne. Derfor arbejder vi meget med sikkerhed og overholdelse af de sikkerhedskrav, som stilles til os, således at ingen kommer til skade, når de arbejder for Bagterp Murerforretning. Vi tilstræber at have et uformelt arbejdsmiljø med en høj trivsel og gensidig respekt, hvor vi samarbejder og bakker hinanden op. Vi ønsker langvarige ansættelsesforhold, hvor vi kommer til at kende hinanden godt, og derved kan bruge alle ressourcer, hvor de fungerer bedst. 

Vi har en ambition om løbende at udvikle virksomheden. Udgangspunktet herfor er at udvikle medarbejderne. Vi har derfor altid processer i gang, som skal sikre, at vores medarbejdere dygtiggør sig på forskellige relevante områder. 

Hvis du har interesse i at høre nærmere herom, så send os gerne en ansøgning på nedenstående ansøgningsskema.

 

Udtalelser fra medarbejdere.

Vi er med på mange spændende projekter i firmaet, og det gør at vi har en meget afvekslende hverdag. Vi har gode arbejdsforhold og arbejder med stor frihed under ansvar. Jeg er glad for at være hos Bagterp, og glad for mine mange gode kolleger. Dennis Nielsen Murersvend.

 

Billede kommer.

Hos Bagterp Murerforretning får vi meget ansvar, og får lov til at arbejde selvstændigt, og vi har et godt samarbejde med både kolleger og projektledere. Jeg synes, at Bagterp er en spændende og stabil arbejdsplads hvor jeg er glad for at være. Mikkel Søndergaard Pedersen Voksenlærling.

Der er et godt sammenhold i firmaet. Vi bakker hinanden op og finder løsninger sammen. Sammenholdet gør at vi finder løsninger, og på den måde får projekterne til at køre. Benny Molin Pedersen, Arbejdsmand

 

På mine egne projekter har jeg det fulde ansvar for kvalitet, sikkerhed, økonomi og fremdrift. Der er 100 % opbakning fra baglandet og vi har daglig sparring i ledergruppen, og det giver en tryghed i at stå med det store ansvar. Jeg nyder det gode samarbejde hele firmaet igennem og er glad for at tage på arbejde hver dag. Steffen Ledet, Projektleder.

 

Lærlinge

Vi har en lang tradition for at uddanne nye lærlinge. Som en mellemstor murerforretning mener vi, at det er vores pligt at uddanne nye murersvende til vores branche. Derfor beskæftiger vi løbende mellem 7-10 lærlinge blandt vores personale. Hvis du har interesse i at høre nærmere herom, så send os gerne en ansøgning på nedenstående ansøgningsskema.

 

Ansøgningsskema Her skal være en kort skabelon til et ansøgningsskema, som umiddelbart kan sendes på [email protected]

 

Kontakt os og hør mere om Bagterp Murerforretning som arbejdsgiver.

Hvis du søger job, og gerne vil høre om mulighederne hos Bagterp Murerforretning, så kontakt os gerne for at få en dialog herom.