Om os

Martin
bagterpmurer-steffen
bagterpmurer-bjarne
bagterpmurer-allan
Kim

HISTORIE

Bagterp Murerforretning er grundlagt i 1992 af Helge Thomsen. Fra starten var der beskæftiget 2 medarbejdere i firmaet. Siden stiftelsen er medarbejderstaben udvidet og i dag beskæftiger vi omkring 50 medarbejdere.

Helge Thomsen solgte 50% af firmaet i 2008 og de sidste 50% i 2011 til Martin Sivesgaard. Martin drev Bagterp Murerforretning som ene ejer indtil 2019, hvor ejerkredsen blev udvidet. For at sikre kontinuiteten i virksomheden blev Allan Rasmussen, Bjarne Broen og Torben Andersen optaget som medejere i firmaet pr. 1. januar 2020. 1. september 2021 tiltrådte Steffen Ledet også i ejerkredsen. Ejerkredsen består således i dag af Martin Sivesgaard som fortsat er hovedaktionær, Torben Andersen, Allan Rasmussen, Bjarne Broen og Steffen Ledet.

Vi bygger vores virksomhed på følgende 3 værdier: 

Ærlighed
Vi er ærlige og oprigtige.

Kvalitet
Vi ønsker at lave en høj kvalitet i vores arbejde, og at aflevere projekter uden fejl og mangler.

Engagement
Vi engagerer os i projektet, og bidrager til projektets fremdrift. Vores udgangspunkt er, at alle parter får mest ud af at samarbejde om en løsning.

Byg Garantiordning

Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en os. Ordningen dækker pr. den 1. juli 2017 med op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Jf. i øvrigt reglerne herfor på www.byggaranti.dk